Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

3/3/2017. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συγκρότηση παιδικής-νεανικής χορωδίας της Μητροπόλεώς μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκρότηση παιδικής-νεανικής χορωδίας της Μητροπόλεώς μας

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει την πρόθεση να συγκροτήσει παιδική και νεανική χορωδία για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. 


Προσβλέποντας στην ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής δημιουργίας στη διεύρυνση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας, η χορωδία αυτή έχει σκοπό να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν μουσικά, να καλλιεργήσουν τη μουσική τους παιδεία, καθώς και να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Την ευθύνη της χορωδίας θα έχει ο μουσικολόγος και μουσικοδιδάσκαλος κ. Άγγελος Μπέντης, ο οποίος θα αναλάβει και την διεύθυνσή της. 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα Γραφεία της Μητροπόλεως από 8.30'-13.30'. Η πρώτη συνάντηση της χορωδίας θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12.30' μ.μ. στο Ανθίμειο Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή).

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως