Όταν οι χριστιανοί δεν μπορούν να κάνουν τον κόσμο αυτό Παράδεισο, τότε ας τον εμποδίζουν να γίνει Κόλαση (Ολ. Κλεμάν)  

10/ 4/ 2017 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ 604 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΣΕ 604 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ
 
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή δεμάτων σε 604 οικογένειες της Μητροπόλεως, από την Λυκόφη μέχρι και την Σαμοθράκη.

Τα δέματα περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, κοτόπουλα και άλλα είδη σούπερ μάρκετ. Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις 604 οικογένειες που έχουν ανάγκη,  είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 400 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.
Η διανομή των δεμάτων, λίγο πριν το Πάσχα του 2017,  γίνεται χάρη στην αγάπη και την προσφορά των πιστών της περιοχής μας, με την συμβολή τους στις δισκοφορίες στους Ιερούς Ναούς το προηγούμενο διάστημα, το προϊόν των οποίων χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα και εύχεται στις οικογένειες που έλαβαν την ελάχιστη αυτή βοήθεια, αλλά και όλους τους Χριστιανούς της Μητροπόλεως μας Καλή Ανάσταση!     
  
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως