Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

1/3/2017. Αγιασμός νέας περιόδου του Ραδιοφωνικού Σταθμού "ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1" της Μητροπόλεώς μας.

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 το βράδυ τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο δίπλα στον Μητροπολιτικό μας Ναό ο αγιασμός της νέας περιόδου του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεώς μας "ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1".


Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους παραγωγούς του Σταθμού μας καλή δύναμη και έμπνευση στις εκπομπές που θα δημιουργήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στους ακροατές καλή αρχή και ακρόαση στο νέο εκκλησιαστικό και ραδιοφωνικό έτος που ξεκινά. Επεσήμανε δε τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της υπάρξεως της φωνής της Μητροπόλεώς μας στις ραδιοφωνικές συχνότητες και την την ευχαρίστηση και την αγάπη με την οποία ο κόσμος αγκάλιασε τα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας του Σταθμού μας.

Ακολούθως ο υπεύθυνος ροής του Ραδιοφωνικού Σταθμού πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Καλλινάκης παρουσίασε στους παρευρισκομένους το νέο ραδιοφωνικό πρόγραμμα το οποίο απαρτίζεται από 43 εκπομπές και ζωντανές καθημερινές μεταδόσεις των ακολουθιών από τον Μητροπολιτικό μας Ναό και άλλους ναούς της Επαρχίας μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Η όλη εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό "ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1".