Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

21/2/2018. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου των εκδόσεων «ΕΝ ΠΛΩ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου των εκδόσεων «ΕΝ ΠΛΩ»



Από την Παρασκευή 23 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως και οι Εκδόσεις «Εν Πλω» διοργανώνουν Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου. Η Έκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (δίπλα στον Άγιο Νικόλαο) και θα είναι ανοιχτή την μεν Παρασκευή από 6.00'-9.00' το απόγευμα, το δε Σαββατοκύριακο από 10.00'-2.00' κάθε μεσημέρι και από 5.00'-9.00' κάθε βράδυ.

Είναι μια ευκαιρία να ενημερωθείτε οι χριστιανοί μας για καλές εποικοδομητικές εκδόσεις που ενισχύουν την πίστη μας και μας κάνουν γνωστό το περιεχόμενο της ορθοδόξου θεολογίας μας. Δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλά βιβλία που γκρεμίζουν ψυχές και ταλαντεύουν συνειδήσεις, αποκρυφιστικά, σατανικά, ψευδοπροφητικά κ.α. Γι’ αυτό προτείνουμε καλά, χριστιανικά, έγκυρα και ψυχωφέλιμα βιβλία των Εκδόσεων «Εν πλω». 

Από την Παρασκευή 23 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από 10 μέχρι 2 το μεσημέρι και 5 μέχρι 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο η Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως