Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

12/6/2018. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική Δράση για τη στοματική υγιεινή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερωτική Δράση για τη στοματική υγιεινή

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την αλυσίδα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», την εταιρία ΑΙΜ και τον Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Σύλλογο, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα την στοματικής υγιεινή και την πρόληψη οδοντιατρικών νοσημάτων.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αλεξανδρουπόλεως εξέτασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νιαρχείου Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου και ενημέρωσαν το προσωπικό του Σταθμού για θέματα στοματικής υγιεινής που πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά. Επίσης, παρέδωσαν σε κάθε παιδί υλικό στοματικής υγιεινής, προσφορά της Εταιρίας AIM και των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας  κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τους οδοντιάτρους και τα στελέχη της εταιρίας «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την σημαντική παρουσία τους στον Παιδικό Σταθμό μας, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα που, εμπνεόμενος από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, υπηρετούν συνεχώς με διάκριση και αποτελεσματικότητα  την ακριτική μας περιοχή.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως