Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Νίψας - Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Αποστόλων Νέου (Β’) Κοιμητηρίου Αλεξανδρουπόλεως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Νίψας 




Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη των Αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της κοινότητος της Νίψας του Δ.Δ. Τραϊανουπόλεως, όπου τελείται κάθε χρόνο εκκλησιαστική πανήγυρις προς τιμήν των Αγίων. 

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 7.00’ μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και λιτανεία της εικόνας των Αγίων στο χωριό. 
Την κυριώνυμη ημέρα, Παρασκευή 29 Ιουνίου, από 7.00’ έως 10.00’π.μ. θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 


                                                 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανήγυρις Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Αποστόλων Νέου (Β’) Κοιμητηρίου Αλεξανδρουπόλεως

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Αγίων ενδόξων 12 Αποστόλων του Κυρίου μας και στην Μητρόπολή μας πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο στα νέα (Β’) Κοιμητήρια στα βόρεια της Αλεξανδρουπόλεως.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 7.00’ μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία της εορτής των Αγίων Αποστόλων. 

Την κυριώνυμη ημέρα, Σάββατο  30 Ιουνίου, από 7.00’ έως 10.00’π.μ. θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 



Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως