Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

3/1/2020. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ἀριθμ. Πρωτ.: 28/11

Αλεξανδρούπολη 03-01-2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει το ενδιαφέρον της για την προμήθεια επαγγελματικού εξοπλισμού ήτοι ενός επαγγελματικού επιδαπέδιου φούρνου ατμού-αέρα τύπου SCC202 και προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν σε έντυπη μορφή την προσφορά τους μέχρι την Παρασκευή 17.01.2020 και ώρα 1.00’ μ.μ. σε σφραγισμένο φάκελο ιδιοχείρως, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση:

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο

Πλαταιών & Αμφιπόλεως Τ.Κ. 68131 Αλεξανδρούπολη.

 Το άνοιγμα των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/01/2020 και ώρα 11.00’ π.μ.

 Οι προσφορές υποχρεωτικά περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

· Επιστολή υποβολής προσφοράς. Στην επιστολή αυτή πρέπει να δηλώνεται ρητά ότι ο/η υποψήφιος/α ανάδοχος αποδέχεται την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της παρούσας ανακοίνωσης πρόθεσης ανάθεσης.

· Αναλυτική οικονομική προσφορά του προσφέροντος η οποία διατυπώνεται ολογράφως και αριθμητικώς (χωρίς ΦΠΑ και με ΦΠΑ). Οι προσφερόμενες τιμές πρέπει να δίνονται σε Ευρώ (€).

· Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία ο/η υποψήφιος/α ανάδοχος δηλώνει ότι: α) δεν υπάρχει σε βάρος του/της προσφέροντα/ρούσης ή των νομίμων εκπροσώπων του/της προσφέροντα/ρούσης οριστική καταδικαστική απόφαση για ένα ή περισσότερα αδικήματα από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο 43 παρ. 1 του Π.Δ. 60/2007 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην οδηγία 2004/18/ΕΚ», και β) δεν ισχύει για τον/την προσφέροντα/ρούσα καμία εκ των αναφερόμενων προϋποθέσεων στο άρθρο 43 παρ.2 του Π.Δ.60/2007.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για να λάβουν αναλυτικά τις προδιαγραφές του επαγγελματικού εξοπλισμού στον κ. Παύλο Βαρελάκη, με στοιχεία επικοινωνίας τηλ. 2551028022 & email: ioakimio@hotmail.com .

Η δημοσίευση της πρόσκλησης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως (www.imalex.gr) και θα τοιχοκολληθεί στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως