Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

3/10/2016. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1

Με ακόμη δύο νέες εκπομπές καλωσορίζει τους ακροατές του ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως «Ράδιο ΕΛΠΙΔΑ 96,1» στην τρέχουσα ραδιοφωνική περίοδο.
 
Πρόκειται για την εβδομαδιαία εκπομπή «ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ» με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως Αρχιμ. Ειρηναίο Λαφτσή και ασχολείται με τρέχοντα ιατρικά θέματα με προσκεκλημένους ειδικούς ιατρούς για κάθε θέμα. Η εκπομπή «ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ» μεταδίδεται από το «Ράδιο ΕΛΠΙΔΑ 96,1» κάθε Τρίτη από τις 8 έως τις 9 το απόγευμα.
Η δεύτερη, νέα εκπομπή είναι μηνιαία και αφορά τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα στα τεκταινόμενα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Ρωτήστε τον Δήμαρχο» με καλεσμένο κάθε μήνα τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Την εκπομπή «Ρωτήστε τον Δήμαρχο» επιμελείται ο δημοσιογράφος κ. Χαράλαμπος Λασκαράκης, ενώ η ημέρα και η ώρα μετάδοσής της θα ανακοινώνεται εντός του μήνα.  
  
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως