Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

4/1/2020. Κοπή πίτας στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων "Ο Άγιος Κυπριανός".

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Σταυρίδειο Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων "Ο Άγιος Κυπριανός" η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Ιδρύματος.


Την πίτα έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας παρουσία των τοπικών αρχόντων, των μελών του Δ.Σ., των ιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος, πολλών εκ των περιπατητικών γερόντων και πολλών συγγενών των τροφίμων.

Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και επήνεσε τη διεύθυνση, τους ιατρούς και το προσωπικό του Ιδρύματος για τη επιμέλεια και τη φροντίδα με την οποία περιθάλπουν τους τροφίμους, που κατατάσσει το Ίδρυμα του Αγίου Κυπριανού στα κορυφαία της Ελλάδος σε επίπεδο παροχών και φροντίδος. Κατά τη διάρκεια της κοπής τους τροφίμους και τους παρευρισκομένους ψυχαγώγησαν με τραγούδια οι εθελόντριες κυρίες της Ομάδος της "Αγίας Ολυμπιάδος".