Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

10/3/2020. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά αντισηπτικών από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δωρεά αντισηπτικών από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ  και τον ΜΑΣΟΥΤΗ στην Αστυνομική Διεύθυνση ΑλεξανδρουπόλεωςΟ Φιλανθρωπικός Οργανισμός "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συμπαραστέκεται ψυχικά αλλά και έμπρακτα στον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας του Έβρου που διαφυλάσσουν τα σύνορά μας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και σε συνεργασία με τα Supermarkets "ΜΑΣΟΥΤΗΣ", η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" δώρισε 20 κιβώτια αντισηπτικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως.

Η δωρεά των αντισηπτικών έγινε μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως στον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρουπόλεως κ. Λάμπρο Τσιάρα, ο οποίος ευχαρίστησε την "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και τον "ΜΑΣΟΥΤΗ" για την αρωγή και την βοήθεια προς την Ελληνική Αστυνομία της Αλεξανδρουπόλεως και του Έβρου γενικότερα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως