Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

14/11/2020. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι: 

Για τα κρούσματα του κορωνοϊού που εμφανίσθηκαν, δεν υπάρχει κάποια νεώτερη εξέλιξη.

Οι ασθενούντες τρόφιμοι είναι σε καλή ψυχοσωματική κατάσταση, ενώ μερικοί εκ των ασθενούντων υπαλλήλων παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα. 

Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο, όπου έχουμε τα περισσότερα κρούσματα, οι τρόφιμοι και οι υπάλληλοι παραμένουν εσώκλειστοι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του. 

Ο υπεύθυνος ιατρός των δυο Ιδρυμάτων Καθηγ. κ. Ηλίας Θώδης επισκέπτεται δύο φορές την ημέρα τα Ιδρύματά μας και ελέγχει την κατάσταση των ασθενών. 

Χθες τελείωσε η ενημέρωση όλων των συγγενών των τροφίμων των δυο Ιδρυμάτων μας για την κατάσταση της υγείας των οικείων προσώπων τους.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε λεπτομερώς. Οφείλουμε να το πράττουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική μας κοινωνία που πάντοτε, αλλά και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, έδειξε άπλετο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγωνία για τα Ιδρύματά μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως