Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

18/11/2020. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημερήσια Ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου την ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων μας, γνωστοποιεί ότι: 

Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» οι τρόφιμοι και οι υπάλληλοί μας χαίρουν άκρας υγείας χωρίς να υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία.

Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο μετά την σημερινή πρωινή επίσκεψη του υπευθύνου ιατρού οι ασθενούντες τρόφιμοι είναι τελείως ασυμπτωματικοί. Πραγματοποιήθηκε από ειδικό συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως απολύμανση στους χώρους του Γηροκομείου.

Ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον Δήμαρχο μας κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Δαστερίδη για την άμεση κινητοποίησή τους και την ανταπόκριση. Απολύμανση θα πραγματοποιηθεί αύριο και στους χώρους του Σταυριδείου Ιδρύματος «Ο Άγιος Κυπριανός».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως