Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

23/4/2021. Αγιασμός νέου σκάφους του Λιμενικού Σώματος.

Αγιασμό τέλεσε σήμερα, 23 Απριλίου 2021, το πρωί, στο νέο σκάφος του Λιμενικού σώματος, το αβύθιστο Rafnar 1100, που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. Παρόντες ήταν ο Βουλετής Ν. Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Α κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο διοικητής 12ης Μ/Κ Μεραρχίας, υποστράτηγος κ. Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπρος Τσιάρας, αλλά και ο λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης κ. Ευστράτιος Ψύρρας.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε καλές θάλασσες, αντοχή και δύναμη στο πλήρωμα ώστε να υπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο και την πατρίδα μας. Τα Rafnar 1100 αποτελούν ταχύπλοα ειδικών αποστολών, με ειδική σχεδίαση που τα καθιστά αυτο-ανατρεπόμενα, παντός καιρού. 


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ