Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

13/06/2021. Βραδυνή Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 το βράδυ τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ' τάξεως των Λυκείων της πόλεως που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε στα παιδιά που παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία τον φωτισμό και την ευλογία του Θεού στη ζωή τους, ώστε είτε μέσω της επιτυχίας εισαγωγής σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, είτε μέσω άλλης οδού να μπορέσουν να ευτυχήσουν και να επιτύχουν στη ζωή τους, καθώς αυτό είναι το ζητούμενο στην ζωή του κάθε ανθρώπου.

Ευχές στα παιδιά απηύθυναν ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Ζαμπούκης και η Προϊσταμένη της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Πλακωτή.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε προσωπικά στο κάθε παιδί δίνοντας ως δώρο από ένα στυλό και μία σοκολάτα.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ