Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

01/10/2021. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά αλεύρων και τροφίμων στους πυρόπληκτους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφορά αλεύρων και τροφίμων στους πυρόπληκτους


Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι με την συνδρομή της Εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ» απέστειλε στην Αθήνα 2,5 τόνους αλεύρου σίτου τα οποία με την φροντίδα του  Φιλανθρωπικοὐ Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα διανεμηθούν στους πυρόπληκτους αδελφούς μας που δοκιμάσθηκαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου.

Επίσης, απεστάλησαν μαζί με τα άλευρα και 500 περίπου κιλά συσκευασμένων ξηρών τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως που συγκεντρώθηκαν από ανώνυμες προσφορές των συμπολιτών μας κατά το περασμένο διάστημα.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαριστεί την Εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ» και προσωπικά την Πρόεδρο κα. Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου για την εμπιστοσύνη και την συναντίληψη στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και για την ευαισθησία με την οποία η Εταιρεία φροντίζει πάντοτε να σκύβει επάνω στα προβλήματα των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Επίσης, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας όλους τους ανωνύμους συμπατριώτες μας οι οποίοι συμπαραστεκόμενοι στους πυροπλήκτους αδελφούς μας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να δώσουν από το πλεόνασμα ή το υστέρημά τους τρόφιμα και άλλα είδη για να απαλύνουν τον πόνο και την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως