Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι, θα πραγματοποιήσει για φέτος διαδικτυακό σεμινάριο επιμόρφωσης, για εν ενεργεία και υποψηφίους κατηχητές και κατηχήτριες, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν βαθύτερα, υγιέστερα και πνευματικότερα την Ορθοδοξία. 

Το σεμινάριο θα έχει θέμα: 

"Προσεγγίζοντας τα Δόγματα της Ορθόδοξης Πίστης μας".

Οι Στόχοι του συνοπτικά είναι:

1. Η επιμόρφωση των ενδιαφερομένων σε θέματα θεολογίας και παιδαγωγικής, τα οποία συνδέονται άμεσα με την κατηχητική διακονία των παιδιών και των εφήβων.

2. Η ανάπτυξη διαλόγου και η ανταλλαγή απόψεων επί των εισηγήσεων.

3. Η διατύπωση προβληματισμών και αναζήτηση διεξόδων, γύρω από την κατηχητική ποιμαντική της Εκκλησίας μας.

Γενικές Πληροφορίες

Τόπος συναντήσεωνΔιαδικτυακά, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Θα αποστέλλεται ο σύνδεσμος σύνδεσης (link).

Ώρα συναντήσεων20.00 – 21.30 Διεξαγωγή Σεμιναρίου. Για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας.

Βεβαίωση Παρακολούθησης: Στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με συνέπεια τις διδακτικές παρουσιάσεις, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Κόστος Σεμιναρίου: Δωρεάν.

Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

Μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση (δείτε την εδώ) και στέλνοντάς την στο email: katixitika@imalex.gr.

Η έναρξη του σεμιναρίου, με την πρώτη εισήγηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.