Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

14/01/2022. Επίσκεψη κλιμακίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο.

Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022, επισκέφτηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο κλιμάκιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε.).

 
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γερουσιαστής της Πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, ενώ συμμετείχαν και αιρετοί σε κοινοβούλια χωρών, όπως η Αμερική και η Σουηδία. Αναλυτικότερα τον κ. Ραπτάκη συνόδευαν ο κ. Stephan Papas, η κα. Maria Tzanakis - Collet και η κα. Vasiliki Tsouplaki.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, τους καλωσόρισε στην πόλη μας και στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, επισημαίνοντας πως τέτοιου είδους επισκέψεις είναι πολύ σημαντικές για την ακριτική μας περιοχή. Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Αποστολής κ. Ραπτάκης, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία, τονίζοντας την επιθυμία του να επαναληφθεί η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη σύντομα.