Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

20/11/2019. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά της γρίπηςΗ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: 

«Γρίπη: γιατί είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός;»

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00’ π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου). 

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, Καθηγητής κ. Άγγελος Τσαλκίδης και την κεντρική ομιλία σχετικά με τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, κ. Ελπιδοφόρος Μανταδάκης. Στη συνέχεια ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής κ. Αθανάσιος Χατζημιχαήλ θα σχολιάσει γενικά για την πρόληψη που επιτυγχάνεται με τον εμβολιασμό.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την αξιόλογη ιατρική ενημερωτική εκδήλωση για το ενδιαφέρον για την υγεία μας θέμα του εμβολιασμού ενάντια στην γρίπη που δυστυχώς στην πατρίδα μας δεν το λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως