Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

08/07/2022. Αγιασμός Α' κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ξεκίνησαν οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων "ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ" στην Μάκρη, δίπλα στην Ιερά Μονή "Παναγίας του Έβρου".

Η Α' κατασκηνωτική περίοδος ξεκίνησε με 100 περίπου αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου με αρχηγό τον κ. Δημήτριο Σιδηρόπουλο και με κεντρικό σύνθημα "Πιστεύω....εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν".

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Άσσου κ. Τιμόθεο από την Κολομβία, τέλεσε τον αγιασμό της Α' κατασκηνωτικής περιόδου και ευλόγησε τα παιδιά, τους αρχηγούς, τους ομαδάρχες και όλους τους εθελοντές που βοηθούν στην οργάνωση της κατασκηνώσεως.

Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στα παιδιά για την έναρξη της νέας κατασκηνωτικής περιόδου. Ακολούθως ο Επίσκοπος Άσσου μίλησε στα παιδιά για την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κολομβία, τις δυσκολίες που συναντά η ιεραποστολή στην Λατινική Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ