Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

17/11/2022. Διανομή βρεφικών ειδών από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και την EUROBANK.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ανθίμειο Κέντρο διανομή βρεφικών ειδών σε δικαιούχες γυναίκες μέσω του Προγράμματος "Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη των νεογέννητων - βρεφικών πακέτων (Baby Kits)" που υλοποιεί ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί σε συνεργασία και με χρηματοδότηση της τράπεζας EUROBANK στην Μητρόπολή μας.

Η διανομή των βρεφικών ειδών στις περίπου 30 ωφελούμενες γυναίκες έγινε από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο και από τον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ.  Κωστή Δήμτσα και τη συνεργάτιδά του κ. Όλγα Παπαχαρίτου.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε δια του κ. Δήμτσα και της κ. Παπαχαρίτου, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για την Θράκη μας, αλλά και τη Διοίκηση της Τράπεζας Eurobank για το Πρόγραμμα αυτό που υλοποιείται στην Μητρόπολή μας και που βοηθάει, έστω και σε ένα μικρό βαθμό, τις νέες οικογένειες. Τόνισε, επίσης, πως το δημογραφικό πρόβλημα είναι ευθύνη όλων μας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά.

Από την πλευρά του ο κ. Δήμτσας μίλησε για την "συμμαχία αγάπης" της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της Τράπεζας Eurobank και την σκέψη και τη φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου για τις ακριτικές περιοχές της πατρίδος μας και τις οικογένειες που κατοικούν σε αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ