Τρεῖς εἶναι οἱ βασικοὶ σταθμοὶ τοῦ ἀνθρώπου: γεννιέται, ζεῖ, πεθαίνει. Δὲν θυμᾶται τὸ πρῶτο, δὲν καταλαβαίνει τὸ τρίτο καὶ ξεχνᾶ νὰ χαρεῖ τὸ δεύτερο.  

23/05/2023. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διανομή δεμάτων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διανομή δεμάτων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ

Συνεχίστηκε για το μήνα Μάιο 2023 από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η διανομή δεμάτων με τρόφιμα και οικιακά είδη σε 100 οικογένειες άπορες οικογένειες της Αλεξανδρουπόλεως. 

Τα δέματα αυτά προετοιμάσθηκαν με την φροντίδα και επιμέλεια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». 

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος για άλλη μια φορά καὶ για τη συνεχόμενη και συστηματική ενίσχυση της Ιεράς Μητροπόλεως και των απόρων συμπολιτών μας
ευχαριστεί δημοσίως για την συνεργασία τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». 

Ιδιαίτερα εύχεται στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον ευχαριστεί εκ μέρους όλων των ωφελουμένων και όλους τους συνεργάτες του στην προσπάθεια αυτή με πρώτο τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωστή Δήμτσα που στέκονται διαρκώς δίπλα στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και ενισχύουν το φιλανθρωπικό της έργο και τις πολυποίκιλες κοινωνικές της δράσεις. Ευχαριστίες οφείλει στην οικογένεια Μασούτη για το κοινωνικό της πρόσωπο και την έμπρακτη αγάπη και παρουσία στην περιοχή μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως